VELKOMMEN PÅ MUNKEN

Rom, gin, vin og lækker mad
– på Munken har vi det hele!

Er du til rom, gin, vin og lækker mad skal du på Munken! Hos os får du byens største udvalg i rom og gin i kombination med lækker tapas og møre bøffer.

Du finder os på Østergade 16B i Holstebro – på hjørnet af Skovgyden. Her kan du nyde lækker mad og gode drinks i en hyggelig atmosfære med udgangspunkt i den gamle kloster-stil med et moderne touch. Vi har naturligvis indrettet vores kombinerede bar og restaurant, så det både er det perfekte afsæt for en hyggelig bytur og et naturligt stop for dig som er ude og shoppe.

Om du er til små tapas retter eller store bøffer, så vil dine smagsløg med garanti blive behaget. Du kan vælge at starte middagen med en kølig Gin & Tonic eller et frisk glas Cava, som med sikkerhed sender dine tanker mod varmere himmelstrøg. Herefter kan du vælge frit fra vores enkelte menukort med retter fulde af smag og gode oplevelser.

Udvalget af gin på Munken er specielt udvalgt netop for at behage vores gæster (og os selv). Der er noget til enhver smag. Alle vores gin serveres med 4cl gin og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Så om du vælger at kombinerer din gin med en valgfri tonicwater, lemon eller drikker den rent, vil smagsoplevelsen altid være i højsæde.

Vi ses på Munken!

#GinFact

Man mener at gin blev ”opfundet” af en hollandsk professor i medicin i 1600-tallet. Angiveligt blev gin brugt som et lægemiddel mod nyresmerter.

Ordet ”gin” er en sammentrækning af det franske ord for enebær genièvre, der viste sig rigtig godt til at lave brændevin af. I 1689 kom den nederlandske Wilhelm af Oranje på den britiske trone, og han tog ginen med til Storbritannien hvor de britiske soldater hurtigt fik smag for den.

Den gin vi kender i dag stammer fra den engelske tradition hvorimod det stadig er muligt at hollandsk gin, der dog smager betydeligt anderledes.

Fristet? – book bord med det samme!

Brug vores onlinebooking.

BOOK ET BORD >

Åbningstider

TIRSDAG – ONSDAG
Sommer lukket
(Ved større selskaber mulighed for åben)

TORSDAG – FREDAG – LØRDAG
16.30 – 02

SØNDAG & MANDAG
Lukket